Show-ul talentelor

Evaluare utilizator:  / 1
SlabCel mai bun 
          La 20 septembrie, elevii Liceului Academiei de Științe, copleșiți de emoții, s-au adunat în holul liceului pentru a participa la tradiționala noastră activitate – Show-ul talentelor. Spectatori au fost mulți, peste 130 de elevi, încurajați de membrii administrației dl Iurie Cristea, dl Pavel Cerbușca, dna Maria Harea, dl Surățel Ion - președintele Comitetului părintesc, precum și absolvenți.
        Am avut ocazia să vizionăm un concert plin de prezentări reușite, din cele mai diverse domenii artistice. Colegii vechi ne-au uimit cu noi talente, iar cei nou-înmatriculați s-au manifestat prin originalitate, inteligență și creativitate, care aspiră spre realizare și succes. Elevii din clasa a X-a ,,A" au demonstrat o scenetă, iar băieții absolvenți au prezentat dansuri impresionante în duet cu fetele nou venite. Am fost entuziasmați de multitudinea de talente din clasele a  X-a B, C și D, unii au cântat la instrumente muzicale, alții au dansat cu mult suflet.  Cei din XI BC au dat dovadă de spirit de echipă au dansat și au cântat cu multă pasiune  Queen We will rock you. Eugenia Turculeț din clasa a XI-a UM ne-a încântat cu vocea și spiritul ei, interpretând o piesă împreună cu Andrei Vinițchi, din clasa a XII-a UM. De asemenea, Elena Prohnițchi, clasa a XI-a UM a a prezentat două creații personale, iar Badrajan Vladimir a recitat o poezie. Colegii noștri din a XI-a FM au fost reprezentați de Anatol Paladi. Clasele a XII-a au fost un model demn de urmat, prezentând scenete caracteristice umorului din Liceul AȘM. Umaniștii au prezentat experiența lor de elevi activi în liceu, începând cu grădinița și terminând cu un cântec foarte vesel și sugestiv. Ion Ureche și Cătălin Vlas din clasa a XII-a FM au interpretat o melodie la chitară împreună cu Doina Gumeniuc, din clasa a XII-a BC. Actorii clasei a XII-a BC au înveselit spiritele cu o scenetă amuzantă.
        Astfel am avut parte de o seară de succes prin care s-a demonstrat că în Liceul AȘM își fac studiile elevi nu doar inteligenți în domeniile academice, ci și foarte talentați în diverse domenii artistice. Această ocazie deosebită de a ne cunoaște reciproc este una irepetabilă. Sperăm ca în perioada ce urmează să organizăm cât mai multe evenimente unde să reușească să se manifeste toți elevii creativi și ingenioși.
                                                                                    Mironica Marina, cl. a XI-a UM

Pentru a posta comentariu e nevoie să vă logați

         


Blogroll

Instagram

Materiale create de elevii LAŞM

Canalul Youtube LAŞM

Bibliotecă online de cărţi electronice

Golovei Andrei

Nicoleta Prestescu

Gumeniuc Doina

Mironica Marina

Moșnoi Ion

Ungurean Cristina

Vârlan Tatiana

Badrajan Vladimir

Blog 12UM

Gimnaziul Galata

Vizitatori Online

Avem 85 vizitatori și 8 membri online

  • Pulmenjophy
  • PaspRooms
Free business joomla templates meds no prescription