Ziua profesorului la Liceul Academiei de Științe a Moldovei

Evaluare utilizator:  / 2
SlabCel mai bun 
        O dimineață diferită a fost pe 5 octombrie 2012 la Liceul Academiei de Științe a Moldovei. Toți elevii s-au adunat în curtea liceului , unde cu zîmbete, baloane multicolore și flori au întîlnit ființele care în fiecare zi ne cultivă spiritul și inteligența de atîta timp.
        Dulceața cuvîntului merci a însoțit cadrele didactice întreaga zi de vineri. Ion Căpșună(XII-UM) și Nicoleta Ifotdi (XII-UM) au fost moderatorii unui moment muzical, în care Golban Maria ( X- B), Bivol Elena (X-C), Mereuță Ion (XII-BC), Badrajan Vladimir (X-UM), au cîntat şi recitat, mulțumindu-le profesorilor din partea tuturor elevilor. Concomitent, în liceu a avut loc Ziua Autoconducerii, proces în care elevii, în mod activ, au fost dublori ai administrației și profesorilor. Astfel, director a fost Marcela Nistor (XII-UM), vicedirectori: Chitoroagă Ana-Maria (XII-BC), Burlacenco Cristina (XII-BC), Căpșună Ion (XII-UM), Paladi Liuba (XII-BC), Avram Marina (X-D). Administrația alcătuită din elevi a monitorizat și organizat activitățile care au avut loc în cadrul sărbătorii. Mai mulți elevi au fost profesori, organizînd  lecții la disciplinele alese cu plăcere. Nicoleta Iftodi a discutat la ora de limbă şi literatură română cu clasa a-XII-FM, Tatiana Vârlan a pregătit ora de educație civică în clasa a XI-a UM, iar Marina Mironica a explicat clasei a-X-a D, o temă din istorie. Alți elevi, de asemenea, și-au implementat abilitățile pentru a fi profesor o oră. Ședința  catedrei Științe socio-umaniste a fost una de sărbătoare, dublorii felicitînd profesorii și oferindu-le diplome simbolice.  La finalul zilei, elevii au realizat ce muncă titanică depun profesorii, pentru a fi mereu pregătiți și binevoitori în fața noastră,  iar măriile lor învățătorii ne-au descris  un elev ideal.          
      Toate acestea fiind organizate de Vera Surățel (XI-BC) , cu susținerea lui Andrei Vinițchi şi a Doinei Gumeniuc , ziua de 5 octombrie a rămas o sărbătoare frumoasă în istoria liceului. Pozele Cristinei Ungurean(XII BC) au imortalizat fiecare moment semnificativ, urmînd să păstreze emoțiile și culorile zilei.
 
      În final, noi, elevii LAȘM, le mulţumim profesorilor pentru suportul și cunoștințele pe care ni le oferă, le dorim realizări și fericire, pentru că merită acestea din plin. Sperăm ca în continuare colaborările noastre să fie fructuoase iar relațiile dintre cele mai bune.
 
                                                   Marina Mironica, clasa a XI-a BC

Pentru a posta comentariu e nevoie să vă logați

         


Blogroll

Instagram

Materiale create de elevii LAŞM

Canalul Youtube LAŞM

Bibliotecă online de cărţi electronice

Golovei Andrei

Nicoleta Prestescu

Gumeniuc Doina

Mironica Marina

Moșnoi Ion

Ungurean Cristina

Vârlan Tatiana

Badrajan Vladimir

Blog 12UM

Gimnaziul Galata

Vizitatori Online

Avem 94 vizitatori și 6 membri online

  • Pulmenjophy
  • PaspRooms
Free business joomla templates meds no prescription