Activitate extraşcolară ”Precum toate vârstele sunt egale, la fel, purtaţi-le şi grijile egale”

Evaluare utilizator:  / 2
SlabCel mai bun 

   Motto: ”Doamne, fă-ne destoinici să slujim toţi oamenii din lume.”
                                                                                              
(Maica Tereza)

   Privind din perspectiva acestui motto relevant, miercuri, 14 noiembrie 2012, începând cu ora 15:31, în incinta Liceului AŞM, a avut loc o activitate extraşcolară cu genericul ”Precum toate vârstele sunt egale, la fel, purtaţi-le şi grijile egale”.
Această activitate a fost organizată de pedagogul social al LiceuluiAŞM, Harea Maria şi eleva clasei a XI-a ”UM”,Vârlan Tatiana. Dintre obiectivele acesteia, reliefăm conştientizarea faptului că e necesar de a întreprinde unele acţiuni de ajutor acordat bătrânilor şi e necesar de a înţelege complexitatea vieţii la fiecare vârstă; întărirea conceptului de fericire ce domină toate vârstele; consolidarea unor idei în ceea ce privesc relaţiile tineri-bătrâni; impactul migraţiilor tinerilor asupra destinelor bătrânilor.
Într-o atmosferă calmă, dar, totodată, impregnată şi de o exteriorizare a sentimentelor, au participat şi elevi ai altor clase, prezentând creaţii proprii. La capitolul deschiderii dosarului creativ al asemănării vieţii omului cu cele patru anotimpuri, au participat activ elevele: Mihaela EnacheDorina MaimescuCatrinescu Mariana (clasa a X-a ”UM”), Şaptefraţ Marina (clasa a XI-a ”UM”). O viziune proprie despre faptul cum sărbătorim fericirea a fost prezentată de eleva clasei a XI-a ”UM”,Prohniţchi Elena. Activitatea a fost frumos încheiată cu o interpretare muzicală de către eleva clasei a XII-a ”BC”, Paladi Liuba. Punctul culminant al tensiunii predominante pe parcursul acestei activităţi s-a conturat în jurul unor sentimente frumoase ale celor prezenţi în sală, unii fiind impresionaţi până la lacrimi. Mulţumim mult celor care ne-au susţinut în desfăşurarea acestei activităţi, dar şi celor care au participat pe parcursul acesteia.  
 Vârlan Tatiana, cl. a XI-a ”UM”

Pentru a posta comentariu e nevoie să vă logați

         


Blogroll

Instagram

Materiale create de elevii LAŞM

Canalul Youtube LAŞM

Bibliotecă online de cărţi electronice

Golovei Andrei

Nicoleta Prestescu

Gumeniuc Doina

Mironica Marina

Moșnoi Ion

Ungurean Cristina

Vârlan Tatiana

Badrajan Vladimir

Blog 12UM

Gimnaziul Galata

Vizitatori Online

Avem 117 vizitatori și 8 membri online

  • Pulmenjophy
  • PaspRooms
Free business joomla templates meds no prescription