Felicitări Liceul AŞM la 7 ani de activitate

Evaluare utilizator:  / 2
SlabCel mai bun 

 

Felicitări Liceul AŞM la 7 ani de activitate

 

 Deja a devenit o frumoasă tradiţie de a organiza Ziua uşilor deschise la Liceul AŞM pe data de 6 mai - Hramul instituţiei, anume de sărbătoarea creştină "Sf. Gheorghe". Liceul a fost vizitat de elevi de la alte instituţii, de profesori şi părinţi, precum şi de oaspeţi de la AŞM, media şi alte instituţii. 

Cu aceasta ocazie, Dl academician Gheorghe DUCA, preşedintele AŞM, a decis să ofere un cadou inedit elevilor şi cadrelor didactice: o prezentare în cadrul Lecturilor Academice. Au urmat 2 ore de informaţii utile despre importanţa chimiei în viaţa omului, dar şi multe alte poveţe necesare tinerilor pentru dezvoltare personală şi dezvoltare în carieră. 

Apoi a urmat un concert festiv pentru elevii şi profesorii liceului, dar şi invitaţi, pregătit de clasa a XI C, dirigintă Harea Maria, dar în care s+au implicat toate colectivele de elevi. 

Am avut cu toţii parte de o zi de excepţie, în care s-au implicat activ elevii, profesorii şi administraţia liceului, dar şi unii părinţi şi absolvenţi, pentru ce le suntem recunoscători şi cu care dorim să consolidăm relaţiile.

 

Pavel Cerbuşca, vicedirector

Pentru a posta comentariu e nevoie să vă logați

         


Blogroll

Instagram

Materiale create de elevii LAŞM

Canalul Youtube LAŞM

Bibliotecă online de cărţi electronice

Golovei Andrei

Nicoleta Prestescu

Gumeniuc Doina

Mironica Marina

Moșnoi Ion

Ungurean Cristina

Vârlan Tatiana

Badrajan Vladimir

Blog 12UM

Gimnaziul Galata

Vizitatori Online

Avem 126 vizitatori și 7 membri online

  • Pulmenjophy
  • PaspRooms
Free business joomla templates meds no prescription