Prima şedinţă a clubului "Miercuri pe la chindii", împreună cu Iulian Filip

Evaluare utilizator:  / 3
SlabCel mai bun 

 Rezenenii

    Fiecare început are la baza sa  glasuri, aspirații menite să schimbe concepții și destine. Tradițional, în a  III-a zi de miercuri a lunii ne adunăm la Clubul „Miercurea pe la chindii”, pentru a cunoaște și învăța de la personalități notorii, oameni exponențiali.

   De data aceasta, am dat start întrunirilor cu oamenii reprezentativi de la Rezeni. Copii talentați, scriitoare pertinente creației, profesori înzestrați. Copiii ne-au desfătat cu poezii dedicate marelui artist - Iulian Filip și cîntece ce au adus o atmosferă feerică. De asemenea, liceenii, cît și absolvenții noștri ca de fiecare dată ne-au delectat cu surprize muzicale și creații ce au prins aripi în exclusivitate la clubul nostru. Oaspeții noștri au avut parte surprize și filade din partea Domnului Iulian Filip. Scriitoarele din Rezeni și-au împărtășit din experiențele lor cu liceenii noștri, au oferit un șir de sfaturi utile și inițieri în lumea poeziei, bucurîndu-ne cu versurile lor personalizate.

   Suspendat între temporal şi etern, artistul se înfruptă şi din sensibil, şi din inefabil. Astfel, vă îndemnăm să vă implicați din plin în cadrul Clubului de discuții interactive, pentru că aici se înaripează artiștii din noi. Să gustați din relatările distincte ale invitaților noștri, să-i cunoașteți din scoarță și să creșteți prin toate... cărţi, picturi, grafice, melodii.

 

Nicoleta Prestescu,

clasa a XI-a „A”

Pentru a posta comentariu e nevoie să vă logați

         


Blogroll

Instagram

Materiale create de elevii LAŞM

Canalul Youtube LAŞM

Bibliotecă online de cărţi electronice

Golovei Andrei

Nicoleta Prestescu

Gumeniuc Doina

Mironica Marina

Moșnoi Ion

Ungurean Cristina

Vârlan Tatiana

Badrajan Vladimir

Blog 12UM

Gimnaziul Galata

Vizitatori Online

Avem 143 vizitatori și 7 membri online

  • Pulmenjophy
  • PaspRooms
Free business joomla templates meds no prescription