Lilu în vizită la Liceul Academiei de Științe a Moldovei

Evaluare utilizator:  / 2
SlabCel mai bun 

 

Astăzi, 12 octombrie am avut fericita ocazie de a ne desfăta de o reuniune alături de jurnalista Lilia Ojovan. Astfel elevii Liceului Academiei de Științe a Moldovei au reușit să înțeleagă cum e să fii o persoană de succes și un om împlinit în secolul XXI

După o discuție extrem de cordială, am reușit să o cunoaștem pe adevărata Lilu, persoana care a reușit să se ridice de la zero, să obțină succes prin multă muncă și dedicare. Este acea persoană care pe tot parcursul întrunirii ne-a oferit un șir de sfaturi utile, ne-a motivat să fim altruiști și nu în ultimul rând, pozitivi.

Ne-am dat seama că viața ei, este un continuu traseu de redescoperire, astfel o întâlnim pe Lilu în diferite ipostaze, iar fustițele din  linia vestimentară Pupi sweet dress șiseminarele motivaționale sunt simple provocări, sunt simple stații ale acestui traseu. Care îi oferă satisfacere sufletească și împlinire, pentru că poate aduce zâmbetul și pe fețele celor din jur.

Publicul s-a delectat cu istoriile relatate de Lilu, de toate experiențele sale de viață și au aflat răspuns la întrebările care poate le-au schimbat unele viziuni, iar doza de motivație și zâmbetul de pe buze au fost indispensabile.

În schimb, a primit multe îndemnuri și anume de a trăi, de a citi zilnic, de a profita de provocări și de a ne face fiecare zi să fie cu totul deosebită!

Am învățat de la ea că trebuie să profităm de orice clipă petrecută alături de oamenii dragi sufletului, iar pe cei ce ne aduc energie negativă pur și simplu să-i evităm. Să zâmbim, să dăruim și să fim mai buni. Să încercăm să nu ne concentrăm asupra problemelor ce ne înconjoară, ci dimpotrivă să TRĂIM din plin și să ne bucurăm de tot ce avem…azi, aici, acum!

Prestescu Nicoleta

clasa a XI-a A

Pentru a posta comentariu e nevoie să vă logați

         


Blogroll

Instagram

Materiale create de elevii LAŞM

Canalul Youtube LAŞM

Bibliotecă online de cărţi electronice

Golovei Andrei

Nicoleta Prestescu

Gumeniuc Doina

Mironica Marina

Moșnoi Ion

Ungurean Cristina

Vârlan Tatiana

Badrajan Vladimir

Blog 12UM

Gimnaziul Galata

Vizitatori Online

Avem 63 vizitatori și 7 membri online

  • Pulmenjophy
  • PaspRooms
Free business joomla templates meds no prescription