Elevii Liceului Academiei de Științe și-au dat culoare viselor la o întâlnire cu Nata Albot

Evaluare utilizator:  / 1
SlabCel mai bun 

Elevii Liceului Academiei de Științe și-au dat culoare viselor la o întâlnire cu Nata Albot

Elevii de la Liceul Academiei de Științe a Moldovei au organizat miercuri, 25 noiembrie, o oră publică, întitulată „Dă culoare viselor tale la o întâlnire de suflet cu Nata Albot”. Tinerii s-au desfătat, aflând mai multe informații despre cum să creezi un eveniment de succes și care sunt valorile care cu adevărat contează pentru a reuși.

Seminarul pregătit de Nata a adunat circa 200 de elevi din diferite licee și colegii, precum și instituții universitare. Discuția a fost încărcată de emoții pozitive și relații cordiale, de aceea tinerii au prins curaj și au adresat un șir de întrebări, despre personalitate, creștere în carieră, scopuri și impedimente, despre toate oportunitățile de care a știut să profite și despre visurile care au prins aripi sau urmează a fi ancorate. De asemenea, tinerii au fost invitați să se implice în multiplele proiecte pe care jurnalista le coordonează.

„Unul dintre cele mai influente sfaturi a fost acela de a nu renunța niciodată. Astfel, ne-a îndemnat să nu cedăm niciodată, chiar dacă vom avea eșecuri, chiar dacă vom cădea, să luptăm, să muncim zilnic și să ne dedicăm toată ființa noastră pentru a desăvârși visul din copilărie”, a mărturisit un participant la eveniment.

Nata a oferit elevilor o doză de pozitivism, prin exemplele din viața personală, prin definirea fericirii și prin mărturisirea celor mai frumoase realizări.

Organizatorii evenimentului mulțumesc tuturor celor prezenți la această întâlnire de suflet, din care cu toții am avut de învățat, de meditat asupra a cine suntem și ce ne dorim de fapt.

Elevii promit și alte ședințe la fel de captivante, cu noi invitați, noi experiențe și multe amintiri.

Prestescu Nicoleta, clasa XI-a „A”

 


 


Pentru a posta comentariu e nevoie să vă logați

         


Blogroll

Instagram

Materiale create de elevii LAŞM

Canalul Youtube LAŞM

Bibliotecă online de cărţi electronice

Golovei Andrei

Nicoleta Prestescu

Gumeniuc Doina

Mironica Marina

Moșnoi Ion

Ungurean Cristina

Vârlan Tatiana

Badrajan Vladimir

Blog 12UM

Gimnaziul Galata

Vizitatori Online

Avem 117 vizitatori și 8 membri online

  • Pulmenjophy
  • Voppylown
Free business joomla templates meds no prescription