Joia e-o zi perfectă pentru poezie

Evaluare utilizator:  / 1
SlabCel mai bun 

Joia e-o zi perfectă pentru poezie

La inițiativa bibliotecarei Liceului, în incinta sălii Iulian Filip 317 a avut loc joi, 21 ianuarie concursul literar de  creație proprie care se desfășoară în liceu deja de 3 ani. Anul curent concursul a purtat genericul: Joia e-o zi perfectă pentru poezie. Recitalul poetic i-a întrunit pe cei îndrăgostiți de arta poeziei, dornici de a emana și absorbi, în același timp, dragoste pentru creație într-un cerc restrâns și atmosferă „ca acasă”.

Am avut ocazia să ne delectăm cu textele deja cunoscuților de noi tineri poeți ai liceului care s-au manifestat și până acum în domeniu, printre care: Sîrbu Veruța, Ungureanu Mihai, Vasilița Cristina și Nicula Adriana. Cred că cea mai mare reușită a concursului a constituit, totuși, descoperirea noului suflu poetic în persoana elevelor: David Diana și Braga Daniela.

Juriul ne-a oferit și rezultatele constituite în baza originalității, limbajului abordat și a recitalului propriu-zis, astfel încât: Locul I: Nicula Adriana, Locul II: Braga Daniela, Locul III: Ungureanu Mihai, Sîrbu Veruța și David Diana.

Am discutat cu participanții și am rămas plăcut surprinsă să aflu părerea lor, Adriana ne relatează: Consider că prin intermediul concursului de poezie desfășurat astăzi în cadrul acestei ședințe, fiecare din noi a avut șansa de a simți spiritul poeziei, care este o reflecție a sufletului creator. Îmi doresc ca în viitor să mai aibă loc astfel de ședințe în liceul nostru, deoarece, prin intermediul lor, elevii creativi se pot afirma într-un mediu cognitiv si reconfortant.

Judecând după aceste impresii, pot afirma că tradiția începe să prindă rădăcini și va avea loc, fără îndoială, o altă ședință a clubului literar și anul viitor, așa că începeți să vă strângeți roadele, dragii mei, vă așteptăm data viitoare cu poezie și mai bună, și mai motivațională, și mai a voastră!

 

VASILIȚA CRISTINA, cl. a XII-a C

Comentarii   

 
0 #1 coca mary 11-01-2020 04:34
Thank you for sharing this wonderful data with us. Very valuable article. Really add value the way you described everything in this article. Keep up the good work

fnaf world
 

Pentru a posta comentariu e nevoie să vă logați

         


Blogroll

Instagram

Materiale create de elevii LAŞM

Canalul Youtube LAŞM

Bibliotecă online de cărţi electronice

Golovei Andrei

Nicoleta Prestescu

Gumeniuc Doina

Mironica Marina

Moșnoi Ion

Ungurean Cristina

Vârlan Tatiana

Badrajan Vladimir

Blog 12UM

Gimnaziul Galata

Vizitatori Online

Avem 101 vizitatori și 9 membri online

  • Pulmenjophy
  • Voppylown
Free business joomla templates meds no prescription