CUC literar

Evaluare utilizator:  / 1
SlabCel mai bun 

CUC literar

Săptămâna bibliotecii a decurs cu succes datorită unui șir de implicații interactive și s-a finisat grandios cu o activitate în care s-au putut remarca cei mai fideli cititori ai bibliotecii.

Departamentul Bibliotecii a organizat o Competiție de „Ce? Unde? Când?” dedicată literaturii. Această activitate a avut drept scop cultivarea erudiției, creativității și a spiritului de echipă în rândul tinerilor, antrenând lecturile ce le-au achiziționat pe parcurs.  

A fost un joc de echipă în două runde. Fiecare echipă a primit câte un set de 17 foițe/ rundă, iar pe fiecare foiță era imprimată coperta unei cărți celebre. Erau citite și proiectate întrebări de CUC despre una din aceste coperte, iar echipele trebuiau să aleagă între: a răspunde sau a se abține.

Dacă o echipă alegea să răspundă, ea trebuia să își scrie numele pe verso-ul foiței pe care o dă drept răspuns. Dacă a răspundea corect, primea un punct. În caz de greșeală, foița de răspuns e utilizată în zadar. Fiecare rundă conținea 17 întrebări și câte 2 de rezervă.

Cupa Literaturii a fost constituită din întrebări de dificultăți diferite, iar punându-și creierul în mișcare, și încercând să găsească soluții la o problemă alcătuită de alți oameni, echipele au dat răspunsuri corecte, iar dacă nu, au învățat lucruri noi. E un joc unic în felul său, pentru că te forțează să cotrobăiești prin toate colțurile creierului tău ca să găsești răspunsuri și să ajungi să explorezi idei și gânduri la care, în mod normal, nu te-ai fi gândit vreodată.

Sincere mulțumiri elevilor, care s-au implicat activ pe tot parcursul săptămânii și departamentului bilbiotecii pentru multitudinea de oameni inteligenți adunați și activitățile organizate.

                                                                                PRESTESCU NICOLETA

Comentarii   

 
0 #3 Sandy Queenta 18-11-2020 13:31
Big chief extracts reviews
Are you looking for big chief extracts?
Best place to get backwoods online.
.
Big chief carts for sale near me.
How to order Jungle boys online?
 
 
0 #2 romek30 12-10-2020 04:53
Thanks for sharing this useful information,i intrasted . i'am waiting for update
 
 
0 #1 coca mary 08-01-2020 08:44
Very helpful to share. You are a great author. I will definitely bookmark your blog and may come back someday Thanks for a great post. Please continue to uphold!
vin lookup
 

Pentru a posta comentariu e nevoie să vă logați

         


Blogroll

Instagram

Materiale create de elevii LAŞM

Canalul Youtube LAŞM

Bibliotecă online de cărţi electronice

Golovei Andrei

Nicoleta Prestescu

Gumeniuc Doina

Mironica Marina

Moșnoi Ion

Ungurean Cristina

Vârlan Tatiana

Badrajan Vladimir

Blog 12UM

Gimnaziul Galata

Vizitatori Online

Avem 91 vizitatori și un membru online

  • james09clarke
Free business joomla templates meds no prescription