A reînceput activitatea cenaclului literar „G. Vieru”

Evaluare utilizator:  / 0
SlabCel mai bun 
        Pentru cineva, joi, 13 septembrie, este o zi obișnuită, însă pentru membrii Cenaclului Literar este un avânt în subtextul unor gânduri, a impresiei și a creației. Cu noi forțe, optimism și entuziasm, Cenaclul Literar „G. Vieru ”, condus de eleva clasei a XII-a um Iftodi Nicoleta, și-a reluat activitatea sa de altă dată. Suntem ghidați de profesoara de limbă și literatură română dna Cristei Tamara și de pedagogul social Harea Maria. 
Scopul ședințelor este  anume de-a descoperi noi talente, de-a inspira și de-a uni sub același gând  și aceleaşi sentimente.
O nouă creație, o nouă personalitate și dorința desăvârșirii Eu-lui liric din interiorul fiecăruia din noi, a adunat într-un cerc de interese literare pe boboceii claselor a X-a, cavalerii din clasele a XI-a și experții din clasele a XII-a în critica auxiliară a prozei și a poeziei  unui tânăr poet Badrajan Vladimir. 
N-a lipsit nici sfaturile obiective ale absolvenților liceului, care ne-au deschis cărțile ascunse-n secretul unei experiențe acumulate timp de 3 ani de victorii, nopți nedormite și realizării personale. Ceea ce ne-a motivat spre aspirația la succes, dar și faptul că la etapa actuală trecem prin cea mai frumoasă perioadă a vieții reprezintă faptul că e necesar să învățăm a combina frumosul cu necesarul, adică distracția și performanța în ipostaza de elev al Liceului AŞM.
Pe notele patriotismului, copilăriei și dragostei de mamă, am descifrat aspirațiile și sentimentele noilor membri ai Cenaclului, care ne-au impresionat prin critica și cunoștințele lor în domeniul literaturii, iar poeziile acestora ne-au trezit copilăria uitată-n trecut.
Deci, am deschis punctul de însumare a unui spirit colectiv, a creativității, inspirației și a bunei dispoziții. Bun venit și realizări frumoase!

Pentru a posta comentariu e nevoie să vă logați

         


Blogroll

Instagram

Materiale create de elevii LAŞM

Canalul Youtube LAŞM

Bibliotecă online de cărţi electronice

Golovei Andrei

Nicoleta Prestescu

Gumeniuc Doina

Mironica Marina

Moșnoi Ion

Ungurean Cristina

Vârlan Tatiana

Badrajan Vladimir

Blog 12UM

Gimnaziul Galata

Vizitatori Online

Avem 231 vizitatori și 8 membri online

  • Pulmenjophy
  • wravear
Free business joomla templates meds no prescription