DEZBATERE PUBLICĂ la Biblioteca Municipală„B.P.Hașdeu”

User Rating:  / 2
PoorBest 

DEZBATERE PUBLICĂ

 la Biblioteca Municipală„B.P.Hașdeu”

 

Pe data de 17 octombrie 2014, ora 14.30, în incinta Bibliotecii „P.B.Hașdeu” (Bogdan Petriceicu Hașdeu) s-a desfășurat o dezbatere publică, format K. Popper cu moțiunea:  „Securitatea în Internet este asigurată”.

Guvernul Republicii Moldova desfaşoară Luna Securităţii Cibernetice în Octombrie 2014. Lansarea LSC a avut loc în parteneriat cu Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” şi Programul Novateca.

Evenimentul a fost conceput cu acordul și susținerea Centrului Internațional „LA STRADA”, a cărei președinte este doamna Daniela Misail.

La fel a contribuit și Liga Națională de Dezbateri Preuniversitare (LNDP), a cărei director executiv este doamna Iulia Moldovan.

Manageri de proiect: dna Veronica Josan– coordonator Voluntari la Centrul Internațional pentru Protecția și Promovarea Drepturilor Femeii „La Strada” și  domnul Pavel Cerbuşca– profesor de educaţia civică, director adjunct al Liceului AȘM, doctor în pedagogie.

Susţinător financiar al evenimentului a fost Centrul Internaţional „La Strada” (Asociaţie Obştească, Centru International pentru Protecţia şi Promovarea Drepturilor Femeii.

Partenerii proiectului au fost: Liceul Academiei de Științe a Moldovei, director IURIE CRISTEA, Liceul „Orizont”, director TURGAY ŞEN, Liceul Teoretic „Gaudeamus”, director ZINAIDA GANGAN.

La competiţie au participat 2 echipe a cîte 3elevi, precum şi 6 arbitri, 2 profesori şi voluntari de la Centrul organizator – „LA STRADA”.

Evenimentul s-a finalizat cu înmânarea certificatelor, cadourilor şi încurajări din partea mentorilor. Și nu în ultimul rând arhiva organizatorilor s-a completat cu poze de grup ale participanților.

Participând în calitate de arbitru, am rămas de părere că evenimentul s-a realizat cu brio, unde participanţii și spectatorii au avut ce învăţa unii de la alţii, managerii au demonstrat o bunăorganizare, iar arbitri au analizat critic și obiectiv cazul de dezbatere.

 

PUȘCAȘU CONSTANTIN, cl. XI-a „C” Liceul AȘM

 

Vezi imagini 

         


Blogroll

Instagram

Materiale create de elevii LAŞM

Canalul Youtube LAŞM

Bibliotecă online de cărţi electronice

Golovei Andrei

Nicoleta Prestescu

Gumeniuc Doina

Mironica Marina

Moșnoi Ion

Ungurean Cristina

Vârlan Tatiana

Badrajan Vladimir

Blog 12UM

Gimnaziul Galata

Online Visitors

We have 105 guests and 7 members online

  • Pulmenjophy
  • Voppylown
  • Uninktith
Free business joomla templates meds no prescription