Interpreta de muzică ușoară și populară Victoria Lungu la Liceul AȘM

Evaluare utilizator:  / 0
SlabCel mai bun 

Interpreta de muzică ușoară și populară Victoria Lungu la Liceul AȘM

          Interpreta Victoria Lungu a fost invitatea clubului ”Miercurea pe la chindii”, alături de scriitorul și artistul plastic Iulian Filip. Organizatorii evenimentului au fost absolventa Liceului AȘM Tatiana Vâzdoagă și vicedirectorul P. Cerbușca.

Victoria Lungu a povestit elevilor secvențe din viața sa și în special momente de implicații artistice în scenă. Pe parcursul activității sale a colaborat cu mai multi compozitori și textieri: Marian Starcea, Boris Lebediuc, Valentin Danga, Georgeta Voinovcan, Liviu Stirbu, Vitalie Curilkin, Alexandru Cosovan, Ioana Sulac, Ianos Turcanu, Grigorie Vieru, Petre Popa, Traianus, Vsevolod Ciornei și alții.

Pe parcursul întregii întâlniri am constat cu placere manifestarea și motivarea continuă pentru perfectionare și creștere profesională. Victoria Lungu posedă un simț deosebit al ritmului, muzicalitatea și elanul cu care se implică în tot ce face, fiind astfel, o cântareata destul de bine cunoscuta în țară. Alături de Victoria Lungu au interpretat câteva pise muzicale liceenii Ștefan Coroi, Alexandrina și Mihai Neghin.

Îi suntem recunoscători Victoriei Lungu, care este recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune și de perspectivă interprete din republică. 

 

Marina Spânu, reporter


Pentru a posta comentariu e nevoie să vă logați

         


Blogroll

Instagram

Materiale create de elevii LAŞM

Canalul Youtube LAŞM

Bibliotecă online de cărţi electronice

Golovei Andrei

Nicoleta Prestescu

Gumeniuc Doina

Mironica Marina

Moșnoi Ion

Ungurean Cristina

Vârlan Tatiana

Badrajan Vladimir

Blog 12UM

Gimnaziul Galata

Vizitatori Online

Avem 113 vizitatori și un membru online

  • darlatr3
Free business joomla templates meds no prescription