Sănătate prin mișcare

Evaluare utilizator:  / 2
SlabCel mai bun 

Sănătate prin mișcare

 

       Decada disciplinelor şcolare la Liceul AŞM a demarat cu cel mai important obiect: Educaţia Fizică, aşa cum pune accente pe sănătate şi consolidarea ei. O săptămână energică, dirijată de membrii Departamentului Sport şi profesorul de educaţie fizică, dl Sprîncean Pavel, o perioadă distractivă și plină de viață a oferit pasionaților de sport și mișcare o serie de activități interesante, în care elevii au avut posibilitatea de a-și manifesta capacitățile atât fizice, cât și intelectuale prin combinarea probelor sportive desfășurate.

Elevii noștri (clasele a X-a, a XI-a și a XII-a) au obținut o mulțime de rezultate frumoase în cadrul a mai multor competiții. Acestea reprezintă rodul muncii depuse în cadrul probelor: volei, baschet, dame, șah, fotbal, tragerea otgonului, cerc, tenis de masă și dans.

Volei. S-a desfășurat pe data de 22 septembrie la ora 16:30. Au avut loc 2 meciuri, ambele câștigate de clasele a XI-a cu scorul de 2-0.

Tragerea otgonului. Pe data de 22 septembrie, a avut loc tragerea otgonului. La aceasta probă băieții claselor a XI-a s-au dovedit a fi mai puternici, câștigând proba. Unirea face puterea!!!

Șah. Pe data de 22 – 23 septembrie a avut loc competiția de șah. Aici elevii liceului au demonstrat cât de bine gândesc. A fost un concurs foarte strâns unde s-a confirmat că sportul intelectual este la un nivel foarte ridicat și iubit de persoanele competitive. În urma partidelor jucate cel mai ager s-a dovedit a fi Ciobanu Cristian.

Fotbal. La ora 16:00 a avut loc competiția de fotbal. Au fost jucate 3 meciuri: primul meci a fost câștigat de clasa XII-a cu scorul de 14 – 6; al 2-lea meci a fost câștigat tot de clasa XII–a cu scorul de 12 – 3; al 3-lea meci a fost câștigat de clasa XI-a cu scorul de 4 – 2.

Baschet. S-a desfășurat pe data de 25 septembrie ora 17:30 care au participat 2 clase: clasa a XI –a și a XII-a. Meciul a fost câștigat de clasa a XII-a cu scorul de 42 – 19. A fost o explozie de adrenalină, putere și bună dispoziție. Le mulțumim participanților de un joc frumos și rezultate excelente!

Dame. Pe data de 25 septembrie s-a desfășurat competiția de dame. Aici elevii liceului și-au arătat abilitățile de strateg și fiecare a încercat cele mai bune mișcări pentru a câștiga. Cel mai ager s-a dovedit a fi Matvei Petru, câștigând competiția. Mulțumim mult de energie, implicare, coordonare și prietenie!!!

Tenis de masă. Data de 26 septembrie este înregistrată ca ziua tenisului de masă. Și această competiție a fost însoțită de bună dispoziție, zâmbete, energie, efort și victorii! La această probă clasele s-au clasat în felul următor: Locul I- clasa a XII-a; Locul II- clasa a XI-a; Locul III- clasa a X-a. Doar prin efort ajungi spre câștig!

Rotirea cercului. S-a desfășurat joi, 28 septembrie, fiind o probă veselă, plină de energie și zâmbete colorate. La această probă au participat domnișoarele, ce au efectuat rotiri pe ritmul jucăuș al muzicii. Le mulțumim de participare și în dar un buchet de voie bună, căldură și tandrețe!

Dans. S-a desfășurat imediat după proba cercului și a fost cea mai creativă dintre activitățile sportive. Și aici domnișoarele și-au etalat talentul și măreția. Stilurile de dans prezentate au fost: gimnastică artistică, Rock and Roll, Samba și Cheerleading. A avut loc o explozie de energie ce a oferit spectatorilor buna dispoziție, amintiri frumoase și stimulul necesar de a se implica cât mai mult în activitatea sportivă a liceului.

 

Departamentul Sport

 

 

Pentru a posta comentariu e nevoie să vă logați

         


Blogroll

Instagram

Materiale create de elevii LAŞM

Canalul Youtube LAŞM

Bibliotecă online de cărţi electronice

Golovei Andrei

Nicoleta Prestescu

Gumeniuc Doina

Mironica Marina

Moșnoi Ion

Ungurean Cristina

Vârlan Tatiana

Badrajan Vladimir

Blog 12UM

Gimnaziul Galata

Vizitatori Online

Avem 108 vizitatori și un membru online

  • darlatr3
Free business joomla templates meds no prescription