Crosul de toamnă

Evaluare utilizator:  / 6
SlabCel mai bun 

Crosul de toamnă – modalitate de consolidare a caracterului şi a motivaţiei pentru un mod sănătos de viaţă a adolescenţilor 

   Printre mulțimea zilelor friguroase și ploioase, toamna ne-a oferit o zi plină de soare, ce a trezit în inima elevilor noștri buna dispoziție, energia și spiritul competitiv. Această zi minunată a fost joi, 9 octombrie, rămasă în amitirea Liceului AȘM ca ziua Crosului de toamnă, care s-a desfășurat în parcul Valea Trandafirilor.

   Această probă sportivă are ca scop dezvoltarea rezistenței organismului și întărirea mușchilor.  Distanțele parcurse au fost: 1000 m pentru fete și 2000 m pentru băieți. Desigur această distanță a fost parcursă într-un anumit interval de timp, diferit pentru fiecare clasă.

   Alături de colegi, au fost prezenți și cei mai mari susținători ai noștri - dna Maria Harea, pedagog social, dna V. Danilă, medicul liceului și desigur, cel care a organizat și a susținut, plin de emoții, elevii până la finiș, profesorul de educație fizică, dnul Sprâncean Pavel.  Astfel, elevii s-au bucurat de întreaga atenție și susținere a profesorilor prezenți.

   Deschiderea Crosului de toamnă a fost lansată de elevele claselor a X-a, care ne-au bucurat cu rezultate frumoase. Prima sosită la linia de finiș a fost Verdeș Irina. Au urmat fetele claselor a XI-a.  Cea care a fost desemnată cîștigătoare, al doilea an consecutiv, a fost Constanța Craveț. Învingătoarea claselor a XII-a a fost Vrâncean Rodica, care a sosit prima la finiș.

  Nici băieții nu s-au lăsat mai prejos, chiar cu o distanță dublă comparativ cu a fetelor, au obținut rezultate excelente, iar învigătorii cursei au fost: cl. a X-a: Ungureanu Mihai, Diuță Roman și Căinăreanu Dumitru, din clasele a  XI-a, și Grubi Dan împreună cu Gheorge Verdeș, cl. a XII-a.

Cele mai bune rezultate au fost obținute de: Constanța Craveț, reprezentanta claselor a XI-a „A”, și băieții clasei a XII-a „A”- Gheorghe Verdeș și Grubi Dan.

  Ne bucurăm cu elevi puternici și rezultate pozitive!! Nu au fost înregistrate accidentări sau situații neplăcute. Crosul de toamnă a fost un real succes! Mulțumim mult profesorului de educație fizică și elevilor implicați în organizarea acestei activități sportive pentru un timp petrecut efectiv, interesant  și o zi minunată alături de colectivul LAȘM!

 

                      NASTAS ANA, cl. a XI-a „C 

 

 Vezi imagini

Pentru a posta comentariu e nevoie să vă logați

         


Blogroll

Instagram

Materiale create de elevii LAŞM

Canalul Youtube LAŞM

Bibliotecă online de cărţi electronice

Golovei Andrei

Nicoleta Prestescu

Gumeniuc Doina

Mironica Marina

Moșnoi Ion

Ungurean Cristina

Vârlan Tatiana

Badrajan Vladimir

Blog 12UM

Gimnaziul Galata

Vizitatori Online

Avem 91 vizitatori și un membru online

  • darlatr3
Free business joomla templates meds no prescription