Competiție de baschet

Evaluare utilizator:  / 3
SlabCel mai bun 

Competiția de baschet

     Miercuri, 26 noiembrie, a avut loc competiția de baschet feminin dintre  USMF (Universitatea de stat de medicină și farmacie Nicolae Testimițeanu) și Liceul Academiei de Științe. Meciul s-a desfășurat în complexul sportiv al universității și a constat din 2 reprize a cîte 15 minute. 

     Am avut parte de o explozie de energie și putere, lucru în grup și o atmosferă plăcută. Elevele noastre au fost apreciate de către echipa adversă și au depus maxim efort pentru a realiza un joc frumos și interesant. Mulțumim echipei USMF pentru ospitalitate, un meci fără agresivitate sau accidentări și le dorim succese mari pe viitor, deoarece formează o echipă puternică, bine coordonată și unită.

     Meciul a fost cîștigat de echipa adversă și le felicităm pentru victoria obținută. Însă, să nu uităm că elevele noastre au fost competitive și au luptat până în ultimele secunde cu mult suflet și dedicație.

     Michael Jordan a spus: „Pot accepta eșecul, toata lumea dă greș în ceva. Dar nu pot accepta să nu încerc.” La fel și noi, nu renunțăm la nimic și nu ratăm nici o ocazie de a ne promova, de a încerca ceva nou și de a obține experiență din tot ce facem cu pasiune și dragoste.

     Succese mari echipei noastre. NOI ne mândrim cu VOI!

 

Departamentul Mass-Media

Nastas Ana, cl. a XI-a C

 

 

 

Pentru a posta comentariu e nevoie să vă logați

         


Blogroll

Instagram

Materiale create de elevii LAŞM

Canalul Youtube LAŞM

Bibliotecă online de cărţi electronice

Golovei Andrei

Nicoleta Prestescu

Gumeniuc Doina

Mironica Marina

Moșnoi Ion

Ungurean Cristina

Vârlan Tatiana

Badrajan Vladimir

Blog 12UM

Gimnaziul Galata

Vizitatori Online

Avem 169 vizitatori și niciun membru online

Free business joomla templates meds no prescription