Competiție de volei

Evaluare utilizator:  / 4
SlabCel mai bun 

     

 

Competiție  de  volei

 

     Revenind din vacanță cu noi forțe și cu o explozie de energie, nu am lăsat să treacă timpul în zadar, ci am dat startul unor noi competiții, în care am depus pasiune, putere și dorință. Astfel, în cele două săptămîni școlare din noul an, s-au desfășurat o serie de meciuri între clase, care s-au soldat cu rezultate frumoase și amintiri plăcute.

     Începînd cu 14 ianuarie a luat start cea mai așteptată competiție, cea de volei. Clasele și-au adunat jucători puternici și talentați, astfel echipele formate au fost unite și au jucat pînă la ultima lovitură!

     Primele competiții au fost cele între clase, echipele fiind compuse atît din fete cît și din băieți.   Acestea au durat trei zile, iar cele mai bune echipe au fost din cl. a XI- C, care au obținut locul III și un punctaj de 6, cl. a XII- C și a XI-B, ambele clasîndu-se pe locul al II-lea cu un scor de 8 puncte. Pe locul I s-a clasat cl. a XII- A, care nu au pierdut nici un meci și au obținut un punctaj de 12. Felicităm echipele participante și le dorim mult succes, pentru că ne-au oferit meciuri frumoase în care au depus efort și pasiune!

     Tot în cadrul competiției de volei a fost și cea dintre fetele claselor a X-a, a XI-a și a XII-a. Fiecare colectiv a fost reprezentat de cele mai energice și talentate fete. În urma meciurilor jucate pe poziția a treia s-a clasat din clasele a X-a, locul al doilea revine fetelor claselor a XI-a, iar locul de frunte a fost cucerit de fetele din clasele a XII-a. Le felicităm și le dorim multă energie și implicare activă!

     A fost o competiție bine organizată și pentru aceasta mulțumim profesorului de ed. fizică dn. Pavel Sprîncean și elevilor activ implicați, în special Zelionîi Vasile și Răileanu Denis, care au arbitrat și au pregătit sala pentru activitate.

     Am obținut noi rezultate și amintiri, multă energie și voie bună. Multumim celor implicați! Noi ne mîndrim cu elevii noștri!

Depatamentul Mass-Media

Nastas Ana, cl. a XI-a C

 

Pentru a posta comentariu e nevoie să vă logați

         


Blogroll

Instagram

Materiale create de elevii LAŞM

Canalul Youtube LAŞM

Bibliotecă online de cărţi electronice

Golovei Andrei

Nicoleta Prestescu

Gumeniuc Doina

Mironica Marina

Moșnoi Ion

Ungurean Cristina

Vârlan Tatiana

Badrajan Vladimir

Blog 12UM

Gimnaziul Galata

Vizitatori Online

Avem 85 vizitatori și niciun membru online

Free business joomla templates meds no prescription