Crosul de primăvară, 2015

Evaluare utilizator:  / 1
SlabCel mai bun 

 

Crosul de primăvară, 2015

Primăvăra și-a deschis larg brațele să ne încălzească și să ne ofere zile frumoase și însorite. Activismul ce trăiește în noi a prins din nou aripi. Astfel, noi, elevii Liceului AȘM, am dat startul unei vieți active, pline de voie bună, zîmbet și mult soare!

Marți, 28 aprilie, a avut loc crosul de primăvară. Acest eveniment, tradițional organizat în parcul „Valea Trandafirilor”, a fost unul lejer, într-o atmosferă activă și interesantă. Anul acesta la activitatea sportivă a fost introdus și ștafeta- un sport distractiv, format din echipe a cîte patru persoane, care, la viteză, a fost necesar să parcurgă distanța de 100 m, 150 m și 200 m. Echipele cele mai bune au fost din clasele a X-a „B”, a XII-a „C” și a XII-a „B” care au ocupat pozițiile de frunte. Au fost cei mai buni și ne bucurăm de succesele înregistrate.

Imediat după ștafetă, a urmat crosul. Desfășurat în cîteva etape- fete și băieți- a fost o probă de rezistență care s-a soldat cu rezultate frumoase. Primii ajunși la linia de finiș au fost următorii: clasa a X-a- Verdeș Irina și Mihai Ungureanu, clasa a XI-a – Anastasia Cojocaru, Căinăreanu Dumitru, Mogîldea Cătălin, Diuță Roman și clasa a XII-a- Victoria Buză și Verdeș Gheorghe. Acești elevii au depus mult efort de a fi primii și de a aduce victoria acasă! Îi felicităm călduros și le dorim mult succes.

Le mulțumim tutoror elevilor participanți, ce și-au dat interesul și au depus efortul de a face posibilă și interesantă activitatea! Suntem fericiți că crosul de primăvară s-a desfășurat fără accidentări, doar cu voie bună și sport!

Fiți activi și mereu gata de a vă colora ziua cu armonie, sport și fericire!

 

Nastas Ana, cl. a XI-a „C”

Departametul Cultură și Sport

Pentru a posta comentariu e nevoie să vă logați

         


Blogroll

Instagram

Materiale create de elevii LAŞM

Canalul Youtube LAŞM

Bibliotecă online de cărţi electronice

Golovei Andrei

Nicoleta Prestescu

Gumeniuc Doina

Mironica Marina

Moșnoi Ion

Ungurean Cristina

Vârlan Tatiana

Badrajan Vladimir

Blog 12UM

Gimnaziul Galata

Vizitatori Online

Avem 107 vizitatori și niciun membru online

Free business joomla templates meds no prescription