Conferinta ştiinţifico-practică a elevilor la Liceul AŞM, ediţia a III-a

Evaluare utilizator:  / 3
SlabCel mai bun 


Conferinta ştiinţifico-practică a elevilor la Liceul AŞM, ediţia a III-a

 
     La 25 mai 2011 în Holul Liceului Academiei de Ştiinţe a Moldovei s-a desfăşurat a treia ediţie a Conferinţei ştiinţifico-practice a elevilor, unde au fost prezentate şi o expoziţia a portofoliilor elevilor cu cele mai reuşite realizări pe parcursul anului, care au fost apreciate înalt de către toţi participanţii conferinţei: liceeni, profesorii, precum şi oaspeţi.
     O pregătire pe măsură au avut-o prezentatorii, care au coordonat desfăşurarea acestui evenimentDumanschi Artur şi Burlacenco Cristina. Pe parcursul conferinţei responsabil de activitatea ştiinţifică Dl Cerbuşca Pavel, doctor în pedagogie, a prezentat specificul activităţii liceului: accent pe lucrul ştiinţific şi de creaţie a elevilor: teze ştiinţifice, participarea în olimpiade, concursuri şi competiţii. Printre cele mai deosebite activităţi ştiinţifice şi de creaţie în care au participat elevii au fost: Conferinţe ştiinţifico-practice: („Spre viitor” – 35 de elevi premianţi; „Moştenire – 5 elevi premianţi”, SPARE”- nivel naţional – 4 elevi premianţi; Conferinţa municipală „Muncă, Talent, Cutezanţă” - 51 de elevi premianţi; Valori basarabene” – 3 elevi premianţi; Şcoala Viitorilor Olimpici – 6 concursuri organizate în parteneriat cu ONG „Promovare prin inteligenţă” – 10 medalii de aur, 7 medalii de argint şi 10 medalii de bronz.
     De asemenea au fost organizate concursuri de alternativă la diferite nivele în ţară şi peste hotare la ecologie (SPARE), economie (ASEM), matematică (Spiru Haret, Suceava), fizică (Galileo, UPT), geografie (Sezont Ciubara), istorie (Tinerii herodoţi), limbă română (Gr. Vieru), educaţie civică (Forum Civic) etc.; Competiţii de dezbateri (Olanda, România şi R. Moldova); Concursul „Cel mai bun elev inovator”, în care au participat şi elevii de la liceul nostru.
În lucrările Conferinţei ştiinţifico-practice au participat reprezentanți ai Universităţii AŞM şi ai institutelor AŞM. Considerăm că a fost o activitate de succes care i-a lăsat pe toţi impresionaţi de specificul activităţilor desfăşurate în liceul nostru.

    Directoarea liceului dna Galina Filip a mulţumit organizatorilor şi tuturor participanților pentru evenimentul şi anturajul pregătit, a anunţat rezultatele elevilor obţinute pe parcursul anului, atât la olimpiadele republicane, cât şi la tezele ştiinţifice. Cei mai activi elevi au fost premiaţi cu diplome de merit.

Pentru a posta comentariu e nevoie să vă logați

         


Blogroll

Instagram

Materiale create de elevii LAŞM

Canalul Youtube LAŞM

Bibliotecă online de cărţi electronice

Golovei Andrei

Nicoleta Prestescu

Gumeniuc Doina

Mironica Marina

Moșnoi Ion

Ungurean Cristina

Vârlan Tatiana

Badrajan Vladimir

Blog 12UM

Gimnaziul Galata

Vizitatori Online

Avem 63 vizitatori și un membru online

  • CokeSues
Free business joomla templates meds no prescription