Conferinţa autoconducerii şcolare la liceul AȘM

Evaluare utilizator:  / 1
SlabCel mai bun 
  La finele anului de studii 2012-2013 Senatul Liceului AŞM a făcut bilanţul activităţii organelor autoconducerii şcolare la Conferinţa elevilor. Au fost evaluate toate activităţile membrilor Senatului organizate de departamente şi colectivele de elevi.
  Începutul Conferinţei a demarat cu o prezentare video, în stil neformal a activităţii grupului de iniţiativă a companiei electorale „AVEM”.
  Apoi au urmat rapoartele în format PPT a şefilor de departamente şi secţii. Originale au fost prezentările despre activităţile desfăşurate, succinte şi cu referire nemijlocit la temă.
Considerăm că este păstrată tradiţia creată în liceu de preşedinţii Senatelor din anii anteriori, Ştubei Tudor, Cotorobai Radu şi Nistor Marcela de a ne organiza viaţa nu doar aşteptând să ne dirijeze cei maturi (care de altfel le suntem recunoscători profesorilor pentru ceea ce fac pentru noi), dar să ne bazăm pe forţele proprii şi pe inteligenţa noastră, pentru a obţine competenţe de organizare, implicare şi creativitate.
VERA SURĂŢEL,preşedintele Senatului AȘM
 

Pentru a posta comentariu e nevoie să vă logați

         


Blogroll

Instagram

Materiale create de elevii LAŞM

Canalul Youtube LAŞM

Bibliotecă online de cărţi electronice

Golovei Andrei

Nicoleta Prestescu

Gumeniuc Doina

Mironica Marina

Moșnoi Ion

Ungurean Cristina

Vârlan Tatiana

Badrajan Vladimir

Blog 12UM

Gimnaziul Galata

Vizitatori Online

Avem 98 vizitatori și 2 membri online

  • femoknoff
  • Weniuri
Free business joomla templates meds no prescription