Noaptea cercetătorilor europeni, ediţia 2015

Evaluare utilizator:  / 7
SlabCel mai bun 

În scuarul AŞM s-a desfăşurat a doua ediţie a evenimentului de promovare a ştiinţei, întitulat Noaptea Cercetătorilor Europeni – 2015. Iniţiativa a avut loc concomitent în 300 sute de oraşe europene, în ultima vineri a lunii septembrie.

 

Evenimentul, susţinut de Uniunea Europeană este organizat pentru a promova cariera în domeniul cercetării, unde oamenii de ştiinţă au comunicat deschis cu publicul larg, au demonstrat o multitudine de experimente, discuţii directe cu oameni de ştiinţă. Alătuiri de academicieni şi politicieni, au participat oaspeţi de peste hotare, reprezentaţi ai Uniunii Europene.

 

În cadrul evenimentului au participat activ şi elevii şi profesorii de la Liceul AŞM, pentru a încuraja pe tineri să urmeze o carieră în domeniul ştiinţei, dar şi să promoveze imaginea cercetării ca fiind o activitate determinantă pentru viaţa cotidiană şi progresul societăţii. Voluntarii au depus un efort mare în organizarea şi desfălşurarea reuşită a evenimentului. Seara a fost plina de muzică bună, dans şi dispoziţie de sărbătoare.

Pavel Cerbuşca, director adjunct

Pentru a posta comentariu e nevoie să vă logați

         


Blogroll

Instagram

Materiale create de elevii LAŞM

Canalul Youtube LAŞM

Bibliotecă online de cărţi electronice

Golovei Andrei

Nicoleta Prestescu

Gumeniuc Doina

Mironica Marina

Moșnoi Ion

Ungurean Cristina

Vârlan Tatiana

Badrajan Vladimir

Blog 12UM

Gimnaziul Galata

Vizitatori Online

Avem 83 vizitatori și 10 membri online

  • Pulmenjophy
  • Jofonge
  • FealoCelm
Free business joomla templates meds no prescription