CU STARNET EȘTI CU ADEVARAT LIBER SĂ DESCOPERI

Evaluare utilizator:  / 2
SlabCel mai bun 

CU STARNET EȘTI CU ADEVARAT LIBER SĂ DESCOPERI

Miercuri în data de 04.11.2015, a avut loc întâlnirea cu reprezentanții echipei StarNet. În cadrul acestei întâlniri a fost inaugurat Clubul de Robotică și Inventică al Liceului Academiei de Stiințe a Moldovei.

Echipamentul oferit de către echipa StarNet, format din 79 de componente, va oferi posibilitatea elevilor să-și dezvolte abilitațile practice și să aplice cunoștințele dobândite în cadrul întrunirilor clubului în rezolvarea problemelor concrete. Administrația Liceului a oferit tinerei echipe un cabinet unde ei vor putea pune în aplicare ideile lor inovative și vor crea primele prototipe cu care vor participa la concursuri precum MoldSEF, concursul organizat de AŞM - „Cel mai bun elev inovator”, precum şi altele.

Aurelia SALICOV „Starnet Solutii” a ținut un discurs în cadrul întrunirii: Trăim în cele mai dinamice timpuri din istoria omenirii în care schimbarea are loc în fiecare zi, iar progresul nu se lasă așteptat. Credem că pentru a face față acestor timpuri imprevizibile trebuie să pregătim cât mai bine generația tânără”.

 

Alexandru MACHEDON, Fondator și director general StarNet a menționat echipa elevilor în una din postările sale  pe rețelele de socializare: Mulți copii fericiți, motivați și plini de idei, așa să-i vedem întotdeauna. Ei sunt cei care vor dezvolta țara, doar dacă vom fi în stare să le asigurăm un viitor acasă!

 

Președintele și Fondatorul CRI BUTMALAI Dan, cl. a XI-a „B”

 

 

Pentru a posta comentariu e nevoie să vă logați

         


Blogroll

Instagram

Materiale create de elevii LAŞM

Canalul Youtube LAŞM

Bibliotecă online de cărţi electronice

Golovei Andrei

Nicoleta Prestescu

Gumeniuc Doina

Mironica Marina

Moșnoi Ion

Ungurean Cristina

Vârlan Tatiana

Badrajan Vladimir

Blog 12UM

Gimnaziul Galata

Vizitatori Online

Avem 82 vizitatori și 8 membri online

  • Pulmenjophy
  • Jofonge
  • sokalmot
Free business joomla templates meds no prescription